🚩 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ PERSONELİNE ULUSLARARASI YEMEK YARIŞMASINDAN İKİ ALTIN MADALYA.

12.01.2024 / Gösterim Sayısı : 813 / Arşiv

Bölge Müdürümüz Sn. Faruk Yücegök, Dünya Aşçılar Birliği (WACS) tarafından 'kıtalararası' unvanı alan Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliği ile 13-16 Aralık tarihleri arasında bu yıl 20. düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yemek yarışmasına, bir çok uluslararası aşçının katıldığı ve Modern Türk Mutfağı Kategorisi, Orginal Türk Yemeği Kategorsi dallarında Osmanlı Mutfağı ait Fatih Sultan Mehmet' in favori yemeklerinden olan Arpa Suyuna Kestaneli Dana Yahni ve Damla Sakızlı Portakal Suyunda Uykuluk Yahni yemekleri ile İki Altın Madalya Kazanan Bölge Müdürlüğümüz Personeli Aşçı Sn. İsmail Ergin makamında ağırlayarak tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.Bölge Müdürümüz Sn. Faruk Yücegök, Dünya Aşçılar Birliği (WACS) tarafından 'kıtalararası' unvanı alan Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliği ile 13-16 Aralık tarihleri arasında bu yıl 20. düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yemek yarışmasına, bir çok uluslararası aşçının katıldığı ve Modern Türk Mutfağı Kategorisi, Orginal Türk Yemeği Kategorsi dallarında Osmanlı Mutfağı ait Fatih Sultan Mehmet' in favori yemeklerinden olan Arpa Suyuna Kestaneli Dana Yahni ve Damla Sakızlı Portakal Suyunda Uykuluk Yahni yemekleri ile İki Altın Madalya Kazanan Bölge Müdürlüğümüz Personeli Aşçı Sn. İsmail Ergin makamında ağırlayarak tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.